0511 42 13 16

D.A. van den Bremer


0511 42 14 16

J. Henstra

7 maart 2024

Chatten met de praktijk via QUIN

Beste patiënt,

In onze praktijk is het mogelijk om digitaal advies te krijgen. Hoe? Via de handige chatfunctie of de symptoomchecker op onze website of in de Quin-app.

Chatfunctie

Heeft u een algemene of minder dringende medische vraag? Stel ze dan snel en gemakkelijk via de chatfunctie op de website van Huisartsenpraktijk Mûnewei of in de Quin-app. De doktersassistent beantwoordt uw vraag zo snel mogelijk en overlegt met de huisarts als dat nodig is. Gebruikt u de app? Dan ontvangt u een melding op uw smartphone als u een bericht terugkrijgt van de assistent.

Symptoomchecker

De symptoomchecker, gemaakt door het bedrijf ADA is de beste symptoomchecker wereldwijd. U krijgt nauwkeurige en betrouwbare informatie over uw klachten, op elk gewenst moment van de dag.

U vindt de symptoomchecker op de website van Huisartsenpraktijk Mûnewei of in de Quin-app. Klik op ‘Check mijn gezondheidsklacht’ en vul uw klachten in. Zo weet u of het nodig is om naar de huisarts te gaan en of daar haast bij is. Ook krijgt u meteen een handig overzicht van mogelijke oorzaken van uw klacht.  Handig toch?

Heeft u de Quin-app nog niet? Download deze dan gratis op uw smartphone.

Scan de QR-code met de camera van uw smartphone om de Quin-app te downloaden.


Hulp nodig?

Als u vragen of hulp nodig heeft bij het downloaden, installeren of heeft u een andere vraag over de Quin-app, ga dan naar Quin Support via hello.quin.md.

Met vriendelijke groet,

Medewerkers Huisartsenpraktijk Mûnewei